Trener Zvijezde 09

"Pobijedili smo Želju, a sada igramo protiv najbolje ekipe u BiH"

Zvijezda 09 je sinoć na Grbavici u šokantnom finišu utakmice savladala Željezničar sa 1:0 i tako se u potpunosti vratila u borbu za opstanak.

Trener Zvijezde 09 Darko Nestorović je istakao da ovaj trijumf ne smije zavarati njegove fudbalere i da euforija nije potrebna.

"Igračima sam nakom pobjede skrenuo pažnju da nema velike euforije i slavlja, jer znamo da nam je svaka utakmica veoma bitna. Kad sam došao na klupu Zvijezde imali smo tri boda, danas imamo 14 bodova i ravnopravno smo se uključili sa ostalim ekipama u borbu za opstanak", rekao je Nestorović, koji je potom najavio sljedeći duel protiv Zrinjskog:

"Znamo da Zrinjski igra najljepši fudbal i da su najbolja ekipa u Premijer ligi BiH. Nigdje nismo išli sa bijelom zastavom, niti smo dočekivali nekog sa bijelom zastavom. Tako će biti i protiv Zrinjskog".

"Volio bih da publika u subotu gleda lijep fudbal na gradskom stadionu u Ugljeviku i, naravno, da ekipa Zvijezde 09 zabilježi četvrtu pobjedu u nizu“, dodao je Nestorović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.