Napadač Sarajeva pred derbi

Handžić: Nadam se da ćemo biti na nivou protiv Želje

Za vikend će u sklopu 16. kola BHT Premijer lige BiH biti odigran veliki gradski derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar.

Utakmica se igra u subotu od 15:00 sati na stadionu Asim Ferhatović, a unatoč prošlosedmičnom porazu od GOŠK-a u taboru tima sa Koševa ne nedostaje optimizma pred ovaj duel u koji Sarajevo inače ulazi kao lider.

"Nismo očekivali da ćemo biti poraženi od GOŠK-a, ali šta je, tu je. Moramo se što bolje spremiti za nadolazeći derbi. Bit će teška utakmica, ujedno i posebna, međutim nadam se da ćemo biti na nivou i da ćemo dati sve od sebe kako bismo pobijedili", izjavio je napadač Sarajeva Haris Handžić.

Prethodni derbi između ovih rivala koji je odigran 15. augusta je, podsjetimo, završen rezultatom 2:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.