Nakon trijumfa protiv Željezničara

Bordo tim proslavio pobjedu: Plavo oko plakalo je...

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jučer su pred svojim navijačima pobijedili ljutov rivala Željezničar sa 2:1 u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je uspio na krilima Mersudina Ahmetovića da dođe do pobjede u vječitom derbiju i tako poveća svoju prednost u odnosu na Želju na osam bodova. Igrači Sarajeva znali su proslaviti pobjedu protiv gradskog rivala, a slavlje se nastavilo i nakon meča.

Naime, na drušvenim mrežama pojavio se video fudbalera Sarajeva koji su u jednom od sarajevskih lokala proslavili pobjedu nad najvećim rivalom uz pjesmu "Plavo oko plakalo je".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.