Smatra da treba osvježiti tim

Ne stišavaju se reakcije: Coman nije zadovoljan saigračima

Niko Kovač i kriza Bayerna glavna su tema u nogometnim krugovima u Njemačkoj.

Činilo se da se polako nazire kraj krizi u koju je zapao njemački gigant, ali onda je uslijedio poraz od Borussije Dortmund u derbiju, koji je dodatno intenzivirao glasine da bi Niko Kovač uskoro mogao postati bivši.

Kritike na Bayernov račun iznio je i sam igrač ovog kluba Kingsley Coman, koji je zbog povrede već neko vrijeme van stroja.

"Mi imamo stvarno dobru ekipu, to je istina, ali to je stara ekipa. Ljudi u klubu moraju razmišljati o novim pojačanjima, ako žele da Bayern i dalje bude konkurentan", kazao je Coman za ESPN.

Da je vrijeme za neke nove igrače mišljenja su i u samom klubu. Predsjednik Uli Hoeness je kazao kako promjena na zimu neće biti, ali da će Bavarci narednog ljeta biti veoma aktivni na tržištu i da će promijeniti lice tima.

U njemačkoj javnosti šuška se da bi novo pojačanje mogao biti srbijanski reprezentativac Luka Jović, inače Bijeljinac, koji igra fenomenalno za Eintracht iz Frankfurta. Sa devet pogodaka u devet nastupa je ujedno i prvi strijelac lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.