Nakon sinoćnjeg poraza

Ibišević: Bayern je zasluženo trijumfovao

Adnan Beganović

Napadač naše reprezentacije i Hoffenheima, Vedad Ibišević, nakon sinoćnjeg poraza od Bayerna za njemačke medije je rekao da su Bavarci sasvim zasluženo došli do trijumfa.

"Počeli smo utakmicu jako dobro, pritisnuli Bavarce s presingom. Nažalost, u prvom poluvremenu smo primili gol dosta nesretno. Nakon toga je Bayernu bilo lakše, čekali su svoje prilike iz kontranapada", rekao je Ibišević i dodao:

"U drugom poluvremenu zaigrali smo s više rizika, čime smo otvorili prostor Bayernu za brojne kontranapade. Treba priznati da je Bayern u ovoj utakmici ipak bio bolji te da je zaluženo trijumfovao."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.