Trener Mladosti nakon pobjede

Zildžović: Ponosan sam na igrače i zeničku publiku

Mladost je u sklopu 18. kola Premijer lige BiH došla do velike pobjede nad Čelikom.

Tim iz Doboja kod Kaknja je kao gost slavio na Bilinom polju s uvjerljivih 3:0, čime se popeo na visoko peto mjesto sa 26 osvojenih bodova, koliko ima i Široki Brijeg.

Na konferenciji za medije održanoj poslije utakmice trener Adnan Zildžović nije skrivao zadovoljstvo.

"Čestitam mojim igračima na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi u prekrasnom ambijentu. Ponosan sam na igrače, kao i na zeničku publiku, koja nas je aplauzom ispratila", kazao je Žildžović prisutnim novinarima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost u posljednje vrijeme bilježi odlične rezultate, sada je i u borbi za Evropu.

"Evropa? Daleko je još to. Pred nama je najprije teško gostovanje na Tušnju, a poslije polusezone ćemo napraviti analizu, vidjeti gdje smo pogriješili, gdje možemo bolje...", podvukao je trener Mladosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.