Sorensen ne ide u Bayern

Nakon odlaska legendarnog Olivera Kahna Bayern je u konstantnoj potrazi za kvalitetnim golmanskim rješenjem koje bi zadovoljilo ukuse njemačkog giganta ali i izbirljivih navijača. Bayern, barem kada su golmani u pitanju, po svemu sudeći najviše vjeruje iskusnim i provjerenim imenima.

Ime koje se proteklih sedmica uveliko povezivalo sa golom Bayerna je danski čuvar mreže i član Stoke Citya 33-godišnji Thomas Sorensen. U jednom trenutku se činilo da je taj transfer već riješena stvar međutim, od svega toga nema ništa. Sorensen ostaje u Cityu a danas se i javno oglasio rekavši: ''Razgovarao sam sa menadžerom Tony Pulisom i dao sam mu riječ da ne idem nigdje. Ostajem u Stoke Cityu''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.