Sloboda bolja od Mladosti

Nalić: Sretan sam što smo pobijedili baš na ovaj način

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju pobijedili Mladost sa 2:1 u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski tim je tako s pobjedom uspio da završi jesenji dio prvenstva, te igrači idu na zasluženi odmor. Iako je Mladost bila blizu osvajanja boda na kraju je Sloboda u finišu došla do pobjede golom Alispahića.

Nakon meča trener domaćeg tima Zlatan Nalić da je sretan što je njegova ekipa bila odlučna da dođe do tri boda u ovom meču.

"Vrlo značajna pobjeda, ovo je bila važna utakmica i drago mi je da smo to uradili na ovaj način. Disciplovano i odgovorno smo igrali maksimalno fokusirani na utakmicu i čistim ciljem da pobijedimo. Gol smo primili jer smo slabo reagovali u defanzivi. To se sve dešava, ali ipak bih dao važnost pobjedi", rekao je Nalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.