"Jesam li debeo?"

Solari ga izbacio iz ekipe jer je debeo, a onda se Isco skinuo na Instagramu

Endin Čaušević

Španski fudbaler Isco u posljednje vrijeme nalazi se u centru pažnje jer Santiago Solari ne računa previše na njegove usluge.

Nakon što je Julen Lopetegui napustio klupu kraljevskog kluba Isco je izgubio mjesto u početnom sastavu ovog tima, a kap koja je prelila čašu desila se protiv Rome kada Isco uopšte nije bio u konkurenciji za meč. U španskim medijima se uveliko špekuliše da će ovaj igrač već u januaru napustiti Real, te da ima nekoliko dobrih ponuda.

Također, pojavila se priča da je Solari upozorio Isca da mora riješiti probleme s viškom kilograma, te da će se onda vratiti u tim. Isco očito vjeruje da nema taj problem, a odlučio se da to pokaže na Instagramu gdje je objavio "golišavu" fotografiju i pitao fanove da li je debeo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.