Potvrđeno za SportSport.ba

Razišli se FK Željezničar i Ivan Čurjurić · Zvanično

S. Mlaćo

Ivan Čurjurić više nije član FK Željezničar.

 Naime, Čurjurić je dogovorio raskid saradnje sa Plavima i tako završio svoju epizodu na Grbavici.

Čurjurić je za SportSport.ba istakao da se sporazumno razišao sa Željezničarom, a na svom facebooku profilu je imao i poruke za navijače tima sa Grbavice.

"Mojih predivnih šest mjeseci u Sarajevu i klubu kao što je Željeznicar je došlo do kraja. Napuštam Želju u ovom prijelaznom roku. Napuštam klub koji mi je puno dao u ovo malo vremena. Bila je velika čast isto tako i odgovornost biti dio takvog kluba. Još jednom hvala svima, a posebno navijačima koji su me podržavali od prvog dana. Od danas ću biti jedan od vas i veliki fan tako velikog kluba, a atmosfera s Grbavice iz europskih utakmica i ostalih derbija ostat ce mi u sjećanju za cijeli život.. Ovo je sad dovidenja, ali ne i zbogom", istakao je vezista na svom facebook profilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.