Klepač stigao na posudbu, novi ugovor za Stanića, Bogičevića i Zeca

Plavi od sutra u Antaliji

FK Željezničar ozvaničio četiri potpisa

Samir Mlaćo

FK Željezničar i Mihael Klepač potpisali su ugovor o posudbi na šest mjeseci, a ugovore sa Plavima potpisali su Ermin Zec, Jadranko Bogičević i povratnik na Grbavicu Srđan Stanić.

Bogičević koji u Plavom dresu ima 188 nastupa produžio je saradnju sa Željom do januara 2020. godine, dok je Stanić potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Dvadesetjednogodišnji Mihael Klepač će narednih šest mjeseci igrati na posudbi u Željezničaru, a dolazi iz redova Osijeka. U tekućoj sezoni krilni fudbaler je odigrao 15 utakmica u 1. HNL za ekipu Rudeša.

Plavima je također pristupio i Ermin Zec. Zec je dogovorio saradnju na pola godine uz opciju produženja.

Podsjetimo, Plavi će sutra put Antalije gdje će obaviti završni dio priprema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.