Tim iz Druge lige FBiH Jug

Klepo izvršio prozivku, FK Turbina startala sa pripremama

FK Turbina je startala sa pripremama za nastavak prvenstva u Drugoj ligi FBiH Jug.

Novi šef stručnog štaba Adil Klepo izvršio je prozivku fudbalera, a pored njega prisutni su bili i treneri omladinskih pogona.

Na prozivci su se pojavila i neka nova imena od kojih su najzvučnija pojačanja Kasim Zahirović i Admir Avdić, povratnici među "Turbose".

Pored njih u klub se vratio i mladi Sedin Dlakić. Na prozivci se nisu pojavila dva ponajbolja igrača iz protekle sezone Emir Pračić i Adi Keskin ali se očekuje da će se priključiti pripremama.

Također uprava pregovara sa dosta pouzdanih igrača među kojima se najviše ističu Belmin Bešić, Dino Begić i Mustafa Burić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.