Vraćaju se u Tuzlu

FK Tuzla City pobjedom protiv Arsenala završio pripreme u Ulcinju

Endin Čaušević

Fudbaleri FK Tuzla City danas su u prijateljskom meču pobijedili Arsenal iz Tivta sa 3:1.

Bh. premijerligaš u proteklim danima boravio je na priprema u Crnoj Gori, tačnije Ulcinju, gdje su odigrali i nekoliko pripremnih utakmica. Tuzla City je završio danas pripreme u Ulcinju pobjedom protiv Arsenala iz Tivta sa sigurnih 3:1.

Tuzla City je do prednosti stigao već u desetoj minuti kada je sjajnu asistenciju Stojčeva iskoristio Murga koji pogađa za 1:0. Bh. tim je prednost udvostručio desetak minuta kasnije kada je Trumić postigao eurogol iz slobodnog udaraca.

Bh. premijerligaš je svoju snagu pokazao već u 29. minuti kada je na semaforu bilo već 3:0. U centru pažnje ponovo je bio Murga koji je svojim drugim golom na meču povisio prednost na 3:0.

Arsenal iz Tivta počasni gol na ovoj utakmici postigao je na samom početku drugog poluvremena kada je postavljeno konačnih 3:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.