Zeničani neporaženi na Tušnju

Bakir Šerbo: Zasluženo smo došli do boda

Edmir Škorić

Bakir Šerbo, pomoćni trener Čelika, smatra da je bod dobar za njegov tim.

U 21. kolu su Zeničani gostovali na Tušnju kod ekipe Tuzla City, a na kraju je golom Dilavera osvojen vrijedan bod u borbi za opstanak.

"Rezultatom moramo biti zadovoljni, gubili smo do posljednje minute i nekako uspjeli ugurati loptu u gol. Opet loše igramo na otvorenju utakmice, primamo neki bezvezan gol i poslije teško uspostavljamo igru. Drugo poluvrijeme je bilo sasvim korektno, mislim da smo dominirali i zasluženo došli do povoljnog rezultata", kazao je Šerbo i dodao:

"Ono što nas protiv GOŠK-a interesuje su jedino tri boda i uradit ćemo sve da dođemo do njih. Mislim da GOŠK na Bilinom polju nema šta da traži".

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.