Anketa u centru Tuzle

U Tuzli uvjereni u pobjedu Slobode: Šta vam znači Sloboda? Sve u životu

Edmir Škorić

U okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas će na stadionu Tušanj, s početkom u 17:30 sati, snage odmjeriti Sloboda i Željezničar.

Duel starih rivala privlači puno pažnje, a na Tušnju se očekuju pune tribine i jedan pravi fudbalski ambijent, kako to obično i biva kada se sastaju Plavi s Grbavice i crveno-crni s Tušnja.

Na ulicma Tuzle danas smo razgovarali s nekoliko građana, koji su uvjereni u pobjedu Slobode i smatraju da će njihov tim slaviti u ovom važnom meču.

"Zabit' će ga Smaja u inat dušmanima", kazao nam je jedan od sagovornika, dok drugi dodaje da bi o onome što je prošao sa Slobodom mogao dugo da priča.

"3:1 za Slobodu. Sloboda mi je sve", govori nam jedan od građana Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Samo pobjeda i samo pobjeda. Sloboda je prva ljubav", ističe jedan od naših sagovornika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.