LIVE: Spektakl na Koševu

18:31 KRAJ UTAKMICE. Mirsad Dedić je pogodio na kraju za 11:9, a publika je velikim aplauzom i skandiranjem pozdravila sve, iz standardne povike: SAVEZ NAPOLJE! 

18:27 Teško je pohvatati sve strijelce, ali zabava se nastavlja. Mirsad Dedić, nekadašnji golman reprezentacije, trenutno je u statusu igrača, a rezultat je 11:8 za plave.

18:25 Hadis Zubanović je postigao svoj drugi gol danas za žute, te smanjio prednost plavih na 11:7. Na stadionu i dalje fantastična atmosfera i uživanje u umijeću legendi našeg fudbala.

 


 

18:22 Razmijenili su žuti i plavi još po jedan gol, pa je sada rezultat 11:6 za Kodru i prijatelje.

18:19 Emir Granov je postigao i deseti gol za plave, koji će najvjerovatnije na kraju pobijediti mada - to nikome nije bitno. Bitno je da je stadion odlično popunjen, da svi uživaju i da smo svi zajedno stali za bolje sutra.

18:15 VI STE PONOS DRŽAVE! Ovo su navijači poručili legendama koje igraju danas, Barbarezu, Boliću i naravno Mehi Kodri, koji su napustili teren uz ogromne ovacije publike.

 

18:08 I Elvir Bolić se pridružio Barbarezu na vrhu "liste strijelaca" kada je postigao hat-trick. U sljedećem napadu uzvratili su plavi, pa je sada rezultat 9:5 za Kodru i prijatelje.

18:06 Barbarez pokazuje da je još uvijek u odličnoj takmičarskoj formi, jer opet završava jednu akciju plavih i pogađa treći put zaredom - Kodro i prijatelji vode 8:4.

18:04 Opet su kombinovali Anel Karabeg i Sergej Barbarez, priključio im se i Edin Mujčin, a akciju je završio Barbarez za 7:4.

 

18:02 Očito da su se Mostarci razigrali i odlučili pokazati kakav se fudbal igra na jugu naše zemlje. Ovaj put strijelac je Sergej Barbarez za vodstvo njegove ekipe od 6:4.

17:59 U samo jednoj minuti Anel Karabeg je pokazao da još može igrati dobar fudbal. Trener Rođenih je postigao najljepši gol dana, pravi eurogol koji je podigao publiku na noge i zaradio čestitke svih okupljenih. Kodro i prijatelji vode 5:4.

17:57 Rođeni u redovima Plavih doveli su utakmicu u egal. Akciju je počeo Kodro, dupli pas su odigrali Anel Karabeg i Sergej Barbarez, a trener Veleža postigao gol za 4:4.

17:55 Sergej Barbarez i Meho Kodro odradili su akciju pred golom Alaima, i istinski selektor reprezentacije BiH i legenda bh. fudbala Meho Kodro je zabio za 4:3.

17:52 Uskoro će početi i drugo poluvrijeme utakmice, a na je tribinama i visoki predstavnik Miroslav Lajčak, koji je došao da podrži humanitarnu akciju i legende bh. nogometa, kazavši da mu je u mladosti uzor bio legendarni golman Veleža Enver Marić.

17:42 Završeno je prvo poluvrijeme utakmice koju igraju dvije ekipe sastavljene od legendi bh. fudbala, a trenutno vode igrači okupljeni u ekipu Bolić i prijatelji rezultatom 4:2.

17:38 S penala su Kodrini prijatelji uspjeli doći do novog smanjenja vodstva. Rezultat je 4:2, i sigurno je da će biti još mnogo golova.

17:32 Najbolji igrač Veleža ove sezone Adis Obad asistirao je Senadu Brkiću, koji pogađa za smanjenje na 4:1.

17:30 Meho Kodro napustio je teren izuzetno umoran, ali je za FTV, jednog organizatora utakmice, kazao da je prezadovoljan današnjim spektaklom i posjetom, koja je u ovom trenutko došla do nekih 20.000 navijača.

 

 

17:28 Dojučerašnji trener Travnika koji je dao ostavku nakon što je bio nezadovoljan suđenjem u Premijer ligi Mirza Golubica strijelac je gola za 4:0.

 

17:25 Bolić i prijatelji su očito ozbiljnije shvatili današnji susret, pa je Hota povisio na 3:0. No, ono što je najvažnije, sve protiče u odličnoj atmosferi i druženju.



17.19 2:0 vode Bolini prijatelji. Ovaj put strijelac je bio Almedin Hota pa će se Kodrini prijatelji morati dobro razbuditi ako ne žele doživjeti katastrofu...

Deveta minuta igrala se na Koševu kada je Elvir Bolić izveo majstoriju i petom pogodio mrežu za 1:0. Na stadionu se skupilo oko 15.000 navijača koji daju podršku Kodri, Boliću i legendama fudbala...

17.00 Započeo je spektakl u kojem igraju ekipe Kodrinih i Bolićevih prijatelja.

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.