Nadamo se paklenoj atmosferi i pobjedi Zmajeva

Grci, čekamo vas u Zenici: Bilino polje spremno za sutrašnji meč!

Samir Mlaćo, foto: Dino Kurbegović

Nakon pobjede nad Armenijom (2:1), nogometna reprezntacija naše zemlje sutra će na Bilinom polju dočekati selekciju Grčke.

Zmajevi se tako sa Grbavice sele u Zenicu i očekivati je pravi spektakl u utorak navečer.

Zenički stadion spreman je za sutrašnji važan duel koji očekuje izabranike Roberta Prosinečkog. Travnjak je kako smo se i sami uvjerili u sjajnom stanju, postavljena je i tampon zona oko stadiona, a sutra će biti i izmijenjen režim saobraćaja.

Za dobar teren zasluge idu i NK Čelik, čiji su nogometaši posljednju sedmicu trenirali na Kamberovića polju kako bi sačuvali teren za utakmicu reprezentacije BiH.

Meč između BiH i Grčke igra se u sutra sa početkom u 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.