Crnkić je postigao danas gol kakav se pogađa jednom u karijeri, a draž svemu daje činjenica da je to uradio u tuzlanskom derbiju

Nermin Crnkić za SportSport.ba

Zabio je kao Ronaldo u Torinu, pa poručio: "Dugo, dugo ću se sjećati ovog gola"

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Nermin Crnkić je danas postigao eurogol makazicama u derbiju tuzlanskih klubova.

Tuzla City je remizirala sa Slobodom na Tušnju (1:1), a današnji dan dugo će da pamti Crnkić, koji je spektakularno, makazicama, zatresao mrežu Slobode.

"Bila je teška utakmica. Derbi je uvijek teško igrati. Dobro smo krenuli, prvih 15-20 mintua, a ovog pogotka ću se dugo, dugo sjećati. Drago mi je što sam dao taj gol", kazao je Crnkić za SportSport.ba, dodavši:

"Meni je drago samo da je lopta ušla, ali ovo ću stvarno dugo da pamtim, a uz sve postigao sam ga u derbiju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hmm, teško je reći da li je 1:1 najpoštenije. Mi smo poslije 30. minute pali, ne znam šta se desilo. Sloboda se digla nakon naše greške. Hajde da kažemo da je ovako najrealnije", dodao je Crnkić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.