Pred Manchester Unitedom težak posao

Svi su napustili Camp Nou, a na tribinama je ostao samo Ole Gunnar Solskjaer

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u velikom derbiju pobijedila Atletico Madrid (2:0), a duel s tribina pratio je i trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer.

Već za tri dana ćemo gledati okršaj Barcelone i Manchester Uniteda, a prvi duel ovih ekipa igra se na Old Traffordu. Solskjaer je doputovao u Barcelonu kako bi uživo gledao svog narednog protivnika i sigurno je imao šta da vidi.

Norveški stručnjak je sigurno svjestan da ga očekuje težak posao, a ukoliko uspije izbaciti Barcelonu i proći u finale sigurno da će već tada dobiti status legende u klubu i na trenerskom polju.

Solskajer je pomno pratio sinoćnju utakmicu i sigurno da je dosta toga zapazio jer je Barcelona odigrala odličan meč. Norvežanin je čak ostao na tribinama Camp Noua i zamišljeno samo possmatrao teren.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.