Šteta što nije uspio zadnji dribling

Kad se Sead Kolašinac "pretvori" u čarobnjaka s loptom

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala večeras su na Emiratesu pobijedili Valenciju sa 3:1 u prvom meču polufinala Evropske lige.

U prvom poluvremenu gledali smo odličnu utakmicu i vidjeli čak tri gola. Prvo su gosti poveli preko Diakhabiyja, a zatim je s dva gola Lacazette donio preokret Arsenalu.

Veoma solidno odigrao je i bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je bio dosta ofanzivan, te je u samom finišu upisao i asistenciju. Nakon sat vremena igre bh. igrač je dobio aplauze s tribina zbog dva odlična poteza.

Kolašinac se "pretvorio" u čarobnjaka s loptom, te je uspio da prevari trojicu igrača Valencije, ali nažalost oni su na kraju uspjeli da mu izbiju loptu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.