Prvotimac Zvijezde 09 Marko Brkić

"Pobjeda za miran kraj prvenstva"

Samir Mlaćo

FK Zvijezda 09 nalazi se pred opstankom u Premijer ligi.

 Tim iz Etno sela Stanišići pruža veoma kvalitetne partije u posljednje vrijeme, te se nalazi na osmom mjestu sa 34 osvojena boda.

Sura će ugostiti GOŠK i eventualnom pobjedom i zvanično osigurati opstanak. U redovima Zvijezde 09 svi se nadaju nova tri boda.

"Očekuje nas jedna od najvažnijih ako ne i najvažnija utakmica ove sezone. Mi smo pod imperativom pobjede sa kojom bi i matematički obezbjedili opstanak u ligi što je naš cilj. Svi znamo da je GOŠK izgubio matematičke šanse za opstankom u ligi, a u Ugljevik dolaze bez pritiska. Mi moramo ući u utakmicu jako motivisani i sa velikom željom za pobjedom kako bi ostvarili dobar rezultat i pobjedu koja bi nam značila opstanak u eliti i miran kraj prvenstva", kazao je mladi prvotimac Zvijezde 09 Marko Brkić.

Susret u Ugljeviku igra se sutra od 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.