FOTO: Klix.ba

Tučnjava kod Olova

Epilog navijačkog obračuna: Uhapšeni pripadnici Manijaka i Hordi zla!

Admin Čaušević

Na ulicama Olova danas je došlo do žestokog sukoba između navijača Sarajeva i Željezničara. 

Manijaci i Horde zla su se kod tukle kod benzinske pumpe, a zatim i na autobuskoj stanici. 

Prema nekim navodima pristalice Sarajeva su napale navijače Željezničara nakon kvara autobusa u kojim su putovali Manijaci.

Nakon makljaže povrijeđeno je više osoba, dok su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona nakon izlaska na teren priveli nekoliko navijača Sarajeva i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored ceste se mogu vidjeti uhapšeni navijači Sarajeva, dok su navijači Željezničara slobode lišeni između kuća u Olovu.

Prema nezvaničnim inforamcijama navijači neće nastaviti put za Banoviće, odnosno Bijeljinu već će biti vraćeni u Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.