Ostali vezani za bivši klub

Iako su imali svoje mečeve, bivši igrači došli da slave titulu Sarajeva

FK Sarajevo po prvi put u historiji osvojio je duplu krunu.

Klub predvođen Husrefom Musemićem u pretposljednjem kolu BH Telecom Premijer lige BiH savladao je Zvijezdu 09 sa 4:0, a velikoj pobjedi i ujedno slavlju nazočilo je skoro 15.000 navijača.

Među navijačima mogla su se vidjeti i brojna poznata lica, između ostalih, Ivan Tatomirović i Miloš Stojčev koji su propustili današnje utakmice svojih klubova kako bi došli na Koševo i proslavili titulu.

Stojčev i Tatomirović su bili dio generacije koja je nakon osam godina čekanja u sezoni 2014/2015. osvojila naslov, a iako su ih životni putevi kasnije odveli sa Koševa, za Sarajevo su ostali i dalje vezani.

Veliki broj navijača se, naravno, fotografisao s njima ispred stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.