Veliki propust obezbjeđenja

Igrači Khimkija opljačkani dok su igrali utakmicu

S. Grebović

Za vrijeme treće utakmice finalne serije za prvaka VTB lige između Khimkija i CSKA u svlačinici domaćih se odbijala prava drama.

Nema sumnje da je košarkašima Khimkija lakše pao poraz od realno jače CSKA u finalnoj seriji VTB lige rezultatom 3-0 od onoga šta su zatekli u svlačinici po završetku meča.

Naime, nadzorne kamere su u svlačinici snimile nepoznatog muškarca koji je uredno imao akreditaciju oko vrata kako od igrača domaće ekipe krade skupocjene stvari koje su imali u svojim džepovima.

Košarkaši domaće ekipe su predvidjeli da moraju zaključati prostoriju u kojoj su bile njihove stvari, nadajući se da će svoj posao obaviti zaštitno osoblje, ali očigledno su se prevarili. 

Moskovska policija traga za lopovom koji je ovo učinio, a njega je jedna od nadzornih kamera prilično dobro snimila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.