Megan Rapinoe je neprimjerenom proslavom gola naljutila navijače

Navijačima je posebno zasmetala proslava kod jednog gola

Ponizile svoje protivnice, a sada su ih navijači žestoko popljuvali: Zgrožen sam takvim ponašanjem!

S. Pašalić

Ženska nogometna reprezentacija SAD-a sinoć je savladala Tajland sa čak 13:0 u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

Američke nogometašice su tako postavile novi rekord svjetskih prvenstava koji je do sada držala Njemačka koja je 2007. godine savladala Argentinu sa 11:0.

Nogometašice Tajlanda su se dobro držale u prvom poluvremenu te su primile 'samo' tri gola, ali je u nastavku uslijedila prava katastrofa.

Čak pet golova je postigla Alex Morgan za SAD, ali su navijači širom svijeta žestoko popljuvali ponašanje Amerikanki, a posebno im je zasmetao način proslave Megan Rapinoe nakon gola za 9:0.

"Samo mislim da su mogle pobijediti s malo poniznosti i milosti, a jednostavno to nisu uspjele"

"Proslava golova u kasnoj fazi utakmice je potpuno nepotrebna. Šta je to?"

"Oni su tim broj 1 na svijetu i ja sam iskreno zgrožen."

"Razumijem da postignete pogodak za bolju gol razliku, ali nema potrebe slaviti svaki gol poput kretena"

"Proslava golova (poput broja 9) u mojim ustima ostavlja kiseli okus kao i mnogima od vas. Baš me zanima da li će se neko izviniti za ovo nakon utakmice", bile su samo neke od poruka koje su ostavljali zgroženi navijači na Twitteru.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.