Bordo tim poražen od Slovackog

Musemić: Nisam nezadovoljan jer je sve to proces i ne može se ništa preko noći napraviti

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji.

Bordo tim je nakon pobjede protiv Partizanija (5:1) danas poražen od češkog tima Slovacko koji je slavio sa 2:0. Bila je to dosta blijeda predstava Sarajeva, ali trener ovog tima Husref Musemić i nije bio previše razočaran.

"Evidentno je da smo bili mnogo umorniji i bilo je jako teško vrijeme za igru. Imali smo neke prilike, ali puno slabija utakmica što je očekivano nakon napornih treninga. Ipak, sve je to proces i treba vremena za sve, ne može se ništa ostvariti preko noći", rekao je Musemić za SportSport.ba i dodao.

"Generalno ne mogu biti nezadovoljan. To je proces i treba vremena da se ekipa pripremi. Na nama je da radimo i da se pripremamo. Imamo još 12 dana do utakmice i pokušat ćemo raditi maksimalno i gledati onda da osvježimo ekipu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.