Nekad zna da pretjera

Glavna tema na Wimbledonu je ono što je danas obukla atraktivna Bouchard

S. Grebović

Seksipilna Kanađanka je odavno rekla 'zbogom' ozbiljnijem bavljenju tenisa, a za nju se slobodno može reći da je jedna od najseksipilnijih figura u sportu danas.

Iako već duži vremenski period ne bilježi zavidne rezultate na teneskim terenima, teniserka iz Kanade uvijek pronađe način da dospije u žižu javnosti zahvaljujući svom izgledu.

Nekada petorangirana igračica danas na WTA listi zauzima 79. poziciju, a posljednju pobjedu je zabilježila još u februaru mjesecu na turniru u Dubaiju.

Bouchard je već imala nekoliko vrućih snimanja kojima je zaludila fanove, a u senzacionalnom izdanju pojavila se i na Wimbledonu. Isprobala je travnatu podlogu u All England Clubu, a za tu priliku obukla je crne helanke sa kojima je izludjela fanove na Instagramu koji je mole da u njima zaigra na turniru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.