Velika euforija među navijačima Sarajeva

Prodaja ulaznica za meč FK Sarajevo - Celtic FC ide odlično, očekuje se puno Koševo

Ostalo je još samo nešto više od 48 sati do jedne od najvećih klupskih utakmica koje je stadion Koševo vidjelo u proteklih nekoliko godina. 

Naravno, u pitanju je prvi susret 1. pretkola Lige šampiona u kojem će FK Sarajevo ugostiti slavni škotski Celtic, a ovaj susret je privukao ogromnu pažnju sarajevske publike.

Čini se kako odavno jedan meč nije privukao ovoliku pažnju navijača Sarajeva, a to je svakako i razumljivo obzirom da je Celtic jedna od najslavnijih ekipa koja dolazi na stadion 'Asmir Ferhatović Hase' u ovom vijeku.

Navijači Sarajeva već nekoliko dana 'grabe' karte za ovaj meč, a kako portal SportSport.ba saznaje, već je 80 posto ulaznica predviđenih za istočnu tribinu rasprodato. Prodaja ulaznica ide odlično i očekuje se da će stadion Koševo biti pun.

Domaći navijači će imati i konkurenciju na tribinama obzirom da se već danas na ulicama našeg glavnog grada mogu vidjeti navijači Celtica. Dakle, možemo slobodno konstatovati da su svi uslovi za fudbalski spektakl u našem glavnom gradu stvoreni, a svakako se nadamo da navijači bordo tima sa stadiona neće otići pognutih glava.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, treba reći i to da također neslužbeno saznajemo kako su popularni Divovi prodali već u ovom trenutku više sezonskih ulaznica nego u prošloj sezoni.

Za kraj dodajmo da je utakmica između Sarajeva i Celtica na rasporedu u utorak od 19.45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.