Dobit će više prostora za igru

Osmanović iz Željezničara u Radnik · Saznajemo

Ekipa Radnika iz Hadžića uveliko radi na slaganju igračke križaljke za narednu sezonu.

Radnik se, kao što je već poznato, na furiozan način plasirao u 1. ligu FBiH osvojivši 64 boda, a kako u višem rangu ne bi bili prolaznici, intenzivno se traga za fudbalerima koji će osnažiti kvalitet momčadi.

Nakon što su stigli Alden Bešić i Armin Bijedić, saradnja je dogovorena i sa 19-godišnjim Dženanom Osmanovićem koji dolazi na posudbu iz Željezničara za čiji je juniore igrao u prethodnoj sezoni.

Ovaj vezista je tokom prošle sezone imao priliku nastupiti i u nekoliko utakmica za prvi tim u kojima je pokazao da se radi o velikom potencijalu, pa je posudba u Radnik vrlo dobar potez, ukoliko se uzme u obzir da će imati znatno više prostora za igru.

Kada su u pitanju odlasci, produženje saradnje s Radnikom nisu dogovorili Benjamin Šehić, Enes Kazić i Nermin Hadžić kojima je klub poželio sreću u nastavku fudbalske karijere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.