Foto: FK Borac

Rubrika 'odlasci'

Borac se razišao sa još dvojicom fudbalera

Uz brojna pojačanja, posljednjih je dana u Borcu iz Banjaluke aktivna i rubrika 'odlasci'.

Trener Branislav Krunić uveliko radi na slaganju igračke križaljke kako bi crveno-plavi što jači dočekali narednu sezonu u Premijer ligi, a u Platonovoj su, čini se, blizu da kompletiraju kadar.

Nakon što su postignuti dogovori sa Denisom Čomorom i Srđanom Vujaklijom, čelnici novog bh. premijerligaša u međuvremenu su odlučili i da se raziđu s nekoliko fudbalera. Naime, uz Nemanju Lekanića, crveno-plavi dres naredne sezone neće nositi ni napadač Igor Aničić i stoper Bojan Batar.

Radi se o igračima koji u prethodnom periodu nisu pretjerano bili u planovima Borca, pa je raskid saradnje, više-manje, bio i očekivan.

Nešto ranije opremu Borca razdužili su još Kenan Topolović, Dejan Zarić, Stefan Dujaković, Aleksandar Popović, Delimir Bajić, Miloš Žeravica, Nikola Mojović i Bojan Burazor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.