Moranjkić u razgovoru sa linijskim sudijom

Defanzivac gradačačke Zvijezde

Moranjkić: Nismo bili na pravoj razini

Edmir Škorić, foto: M. Šakić

Zvijezda je u subotu neočekivano poražena na svom terenu od Slavije rezultatom 2:3. Defanzivac popularnih Zmajeva Jasmin Moranjkić ističe da se momčad treba okrenuti narednim susretima i što prije zaboraviti subotnji ogled.

Iako je Srđan Savić doveo Zvijezdu u vodstvo, gosti iz Istočnog Sarajeva su uspjeli preko Spalevića (dva gola) i Šćepanovića preokrenuti rezultat u svoju korist (1:3). Pogodak Saše Šest u finišu je bio tek utješni i Zvijezda je propustila veliku priliku da se iščupa iz donjeg dijela tabele. Tako misli i nekadašnji igrač zeničkog Čelika, sada standardni prvotimac gradačačkog premijerligaaš Jasmin Moranjkić.

"Pa u svakom slučaju nismo bili na razini i samim tim nismo uspjeli dobar rezultat iz Mostara potvrditi na našem terenu. Imali smo priliku izvući se iz opasne zone, ali sad nam ostaje da žalimo za propuštenim. U svakom slučaju trebao se što prije okrenuti narednim susretima i pokušati vratiti se na pobjedničke staze. Još puno utakmica je ostalo do kraja", kazao je Jasmin Moranjkić za SportSport.ba

Treba napomenuti da svoju narednu utakmicu Zvijezda igra u subotu i to protiv Željezničara na Grbavici. Bit će to zaista teško gostovanje za momčad Zorana Ćurguza, obzirom da su sarajevski Plavi ostvarili maksimalan učinak iz prve dvije proljetne utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.