Sloboda slavila protiv Radnika

Mile Lazarević: Zasluženo smo slavili!

Samir Mlaćo

Sloboda je uspješno otvorila novu sezonu. Tuzlaci su večeras pred svojim naviačima savladali više nego zasluženo Radnik 2:1.

Navijači Slobod mogu biti zadovoljni otvaranjem sezone, a svoj komentar nakon meča dali su Mile Lazarević i Mladen Žižović.

"Mislim da smo zasluženo slavili protiv kvalitetnog protivnika. Jedinstveni smo bili kao kolektiv i došao je rezultat. Sigurno da možemo očekivati borbenu Slobodu i u nastavku sezone i rezultat će doći. Ne možda odmah, ali sigurno će doći", kazao je Lazarević i čestitao svim nogometašima.

Komentar je dao i Mladen Žižović, trener gostiju.

"Znamo u čemu je problem. Što prije se trebamo prilagoditi na bh. fudbal poslije avanture u Evropi. Sloboda je zasluženo slavila, u ovom momentu to je naš maksimum. Nedostajalo nam je konkretnosti u fazi napada, nazad smo griješili, ali nadam se da ćemo to popraviti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.