Trener NK Čelik

Hasan Ozer pred duel sa FK Sarajevo: Oni su veliki tim, ali mi želimo pobjedu

Midhat Šljivak, foto: Dino Kurbegović

NK Čelik u jednom od derbija drugog kola Premijer lige BiH dočekuje aktuelnog šampiona FK Sarajevo.

Zeničani u ovaj meč ulaze veoma optimistični i na krilima pobjede iz Širokog u prvom kolu.

Trener Hasan Ozer ipak smiruje strasti. Dobro je upoznat sa kvalitetama protivnika, ali se nada da će uz podršku navijača njegov tim doći do nova tri boda.

"Nije važno kako je počela sezona, važno je kako se završi. Igramo protiv velike ekipe, jedne od najboljih, ali igramo kući.Bit će dosta naših navijača i to me uzbuđuje. Ovo će mi biti prvi susret sa navijačima Čelika, vjerujem da će stadion biti pun i nadam se da će nas podržati. Želimo nastaviti uspješnu seriju", rekao je Ozer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komentarisao je FK Sarajevo.

"Gledao sam Sarajevo protiv Celtica i naravno meč sa Zrinjskim. Imali su poteškoća protiv Celtica, ali imaju veliki tempo igre i bitno je da su Celticu dali dva gola. Bez obzira koliko imaju povrijeđenih igrača, primijetio sam da igraju disciplinovano, imaju kvalitetne igrače, poput Ahmetovića i Tatara. Vrlo su iskusni, ali mi ćemo napraviti strategiju i sve ćemo napraviti da pobijedimo", istakao je Ozer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.