Defanzivac NK Čelik pred nedjeljni derbi

Vrhovac: U Širokom Brijegu nismo primili gol, nadam se da će tako biti i protiv Sarajeva

NK Čelik je novu sezonu Premijer lige BiH otvorio pobjedom na Pecari nad Širokim Brijegom, pa Zeničani puni samopouzdanja čekaju nedjelju i derbi protiv šampiona Sarajeva na Bilinom polju.

Danas je povodom duela drugog kola PL BiH u Zenici održana i press konferencija NK Čelik na kojoj se prisutnim novinarima obratio i mladi defanzivac Vedran Vrhovac.

"Mislim da je ekipa Sarajeva najkvalitetnija u ligi. U medijima čitam da ima izostanaka u njihovoj ekipi, ali oni sigurno imaju adekvatne zamjene, tako da će nam sigurno pružiti jako dobar otpor", izjavio je Vedran Vrhovac, pa nastavio:

"Ispred cijele ekipe bih pozvao naše navijače da dođu i budu naš dvanesti igrač i da uz njihovu podršku dođemo do pozitivnog rezultata."

Puno toga će biti na zadnjoj liniji, tu su sada i Isić i Raguž, kako ste se uklopili?

"Tako je tu su dva nova igrača u zadnjoj liniji... Pa, na svakoj utakmici je najveća odgovornost na odbrani... Zajedno smo igrali pripremne utakmice tako da smo se koliko-toliko uigrali, jako dobro se sporazumijevamo. U Širokog Brijegu nismo primili gol, nadam se da će tako biti i u nedjelju protiv Sarajeva", istakao je Vrhovac.

Šta bi moglo presuditi u nedjelju?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da to može biti neki sitni detalj, prekid ili nešto drugo. Nikad se ne zna kako će se utakmica odvijati", dodao je na kraju defanzivac Čelika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.