Cesinha na kraju tražio dres od CR-a

Zabili gol Juventusu, a onda pred Ronaldom imitirali njegovu proslavu gola i uzvikivali "siuuu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su u Seulu odigrali prijateljski meč protiv najboljeg tima K-Lige iz Južne Koreje.

Juve je igrao u poprilično rezervnom sastavu jer je Maurizio Sarri odlučio odmoriti najveće zvijezde, a među njima je bio i Cristiano Ronaldo. Na kraju smo vidjeli šest golova, a rezultat je bio 3:3.

Navijači na stadionu bili su ljuti što Ronaldo nije odigrao ni minute jer su mnogi došli samo njega da vide na terenu. U pojedinim momentima su zviždali Sarriju i tražili Ronalda u igri, ali se to nije desilo.

No, nevjerovatna stvar desila se u 45. minuti kada je tim sačinjen od najboljih igrača u K-Ligi poveo sa 2:1. Gol je zabio Cesinha, a igrači su pogodak proslavili kao CR, te uzvikivali "SIUUU" i pokazivali na Ronalda.

Na ovaj način Cesinha se "naklonio" Ronaldu, a na poluvremenu je od svog idola tražio dres.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.