Velež nakon dva kola bez boda

Rahimić otvorio dušu: Moja suspenzija je negativno djelovala na ekipu, dovest ćemo pojačanja

Samir Mlaćo

Velež je u derbiju poražen od Zrinjskog.

Imali su Rođeni svoje šanse, no tri boda su ostala kod gradskog rivala.

Imaju u Veležu za čime da žale, a nakon meča svoje viđenje dao je Ibro Rahimić, šef struke FK Velež.

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi, derbi je bio na visokom nivou. Dobra utakmica, imali svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom dijelu smo imali stativu i par šansi, te mislim da smo zaslužili bar neriješeno. To je fudbal", kazao je Rahimić, te dodao.

"Zrinjski je bio malo sretniji".

Dotakao se i dva poraza u novoj sezoni.

"Moja suspenzija je negativno djelovala na ekipu. Puno smo šansi imali u pra dva kola. Zrinjskom smo stvorili mnogo šansi ovdje i mislim da je to napravila malo koja ekipa u Premijer ligi. Morate raditi, to je tako. Ako igramo dobro i dobro radimo, krenut će i rezultat".

Istako je da je novi član Rođenih Kosta Manev vrhunski igrač, te da se nada dolasku još dva-tri nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo najmlađa ekipa u ligi. Ovi momci imaju kvalitet".

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.