Nakon poraza od Nurnberga

Navijači Herthe pokušali napasti igrače

Adnan Beganović

Navijači njemačkog nogometnog Bundesligaša Herthe nakon prvenstvenog poraza od Nurnberga  uletjeli su na teren Olimpijskog stadiona u Berlinu u želji da se obračunaju sa igračima i stručnim štabom.

Neki od navijača bili su naoružani metalnim šipkama, ali kako su oni koji su bili meta napada pobjegli u svlačionice, gnjev su iskalili na reklamama i klupama za rezerve.

Policija je uspjela da donekle obuzda razjarenu masu i vrati je na tribine prije nego što su se dogodili još veći incidenti. Hertha je trenutno posljednja na tabeli Bundeslige sa samo 15 bodova iz 26 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.