Pobjeda Tuzlaka u Doboj Kaknju

Bošnjaković: Nadam se reflektorima zbog zdravlja igrača

Samir Mlaćo

Do nova tri boda nogometaši Tuzle City došli su na gostovanju kod Mladosti. Tuzlaci su zasluženo slavili i na svom kontu sada imaju devet bodova.

Trener Tuzle City Milenko Bošnjaković bio je zadovoljan nakon meča.

"Ovo su tri velika boda za nas. Potvrdili smo pobjedu protiv Borca i pokazali da se ekipa polako diže. Vratilo smo poljuljano samopouzdanje, pokazali smo da možemo i idemo dalje. Posebno bih pohvalio naše igrače koji su ostvarili pobjedu u nehumanim uslovima. Ovu utakmicu je bilo teško gledati a ne igrati. Nadam se da će uskoro svi klubovi morati imati reflektore kako se ne bi ugrozilo zdravlje igrača", kazao je Bošnjaković.

Promjene u timu djelovale su pozitivno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije jednostavno napraviti roster kada ste ograničeni brojem igrača do 21 godine. Protiv Mladosti smo željeli do pobjede i zato smo krenuli sa dva napadača plus sa ofanzivnim Beganovićem i Husejinovićem. Žao mi je zbog povreda ove dvojice posljednjih, ali vjerujem da će se oporaviti do Zrinjskog", kazao je Bošnjaković.

Pripreme za Zrinjski nogometaši Tuzle City počinju sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.