U21 reprezentativac BiH na meti sve većeg broja klubova

Schalke ne odustaje od Bilbije

Nakon što je španska ekipa Racinga iz Santandera pokazala interesovanje za U21 reprezentativcem Bosne i Hercegovine Nemanjom Bilbijom, u Schalkeu su se digli na uzbunu.

Kako je SportSport.ba ranije pisao, Felix Magath je od svojih skauta dobio samo pohvale za ovog nekadašnjeg fudbalera banjalučkog Borca, te ga je u januarskom prelaznom roku pokušao dovesti u Gelsenkirchen.

Međutim, tada se nije uspio dogovoriti transfer, ali Schalke nije odustao od Bilbije. Nakon što je Racing pokazao interesovanje za fudbalera Vojvodine, u Schalkeu su odmah reagovali, te su najavili da bi ponuda za njega mogla stići veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.