Varnice na Borisov Areni

Velkoski i Touminen razmijenili udarce, a saigrači ih jedva smirili

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva oprostili su se od kvalifikacija za Evropsku ligu nakon što je u dva meča BATE s ukupnih 2:1 prošao dalje.

Bordo klub je u prvom meču poražen u Zenici sa 2:1, dok večeras na Borisov Areni nije bilo golova. Sarajevo je pokušalo doći do preokreta i igralo veoma ofanzivno u drugom poluvremenu, ali golova nije bilo.

U 90. minuti vidjeli smo i varnice na terenu, a u centru pažnje bili su Krste Velkoski i Jasse Touminen koji su se sukobili na sredini terena. Tu je bilo i udaraca između njih dvojice, ali na kraju su ostali igrači reagovali i razdvojili ih.

Nakon što su se strasti smirile sudija je obojicu fudbalera "nagradio" žutim kartonom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.