Talentovani desni bek seli u Grčku

Nemanja Nikolić pred potpisom za Olympiacos · Saznajemo

Midhat Šljivak

Talentovani defanzivac Mladosti iz Doboj Kaknja Nemanja Nikolić (18) karijeru bi mogao nastaviti u grčkom velikanu Olympiacosu.

Kako saznaje SportSport.ba, dogovor između dva kluba je veoma blizu realizacije i 18-godišnji desni bek bi uskoro trebao potpisati ugovor sa ovim timom.

Nikolić bi tako mogao ostvariti zaista fantastičan transfer, a vrlo je moguće da će nakon potpisa za tim iz Pireja, ostati u Doboj Kaknju kao posuđen igrač do kraja sezone.

Ipak, takva odluka još uvijek nije zvanična i bit će donijeta nakon što mladi fudbaler potpiše ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nikolić se povezivao još sa zagrebačkim Dinamom i Shakhtarom iz Donetska, ali je pobjedu, prema svemu sudeći odnio Olympiacos.

Sjajni desni bek je odigrao ukupno 24 utakmice za Mladost u Premijer ligi BiH, a ranije je nastupao za mlade kategorije FK Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.