Veznjak Željezničara

Mehmed Alispahić pokazao povredu: Čak je i njihova klupa govorila da je udarac za crveni karton

Midhat Šljivak

Mehmed Alispahić komentarisao je večerašnji remi Širokog i Želje na Pecari (3:3).

Alispahić je otkrio razloge loše igre u prvom dijelu, te šta se promijenilo u nastavku.

"Gubili smo dosta lako lopte u prvom poluvremenu i kaznili su nas sa ta tri gola. Teška, ali zanimljiva utakmica sa puno golova. Mislim da smo bili bliži pobjedi", rekao je Alispahić i dodao je:

"U fazi otvaranja u napadu dosta s mo lopti izgubili, uhvatili su nas na 'širokom' i kaznili. Vratili smo se, dogovorili da igramo agresivniji i isplatilo se".

Alispahić je dobio žestok udarac od Dine Ćorića. Pokazao je povredu pred kamerom SportSport.ba portala i tvrdi da je fudbaler Širokog trebao biti isključen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je bio udarac za crveni karton i sa protivničke klupe su to govorili. Sudija je dao samo žuti, nezgodan udarac, ali mislim da ću biti dobar za derbi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.