Manijaci na treningu Želje: U svom stilu podržali igrače pred veliki derbi

Edmir Škorić

Na Grbavici je u toku trening Željezničara, posljednji pred gradski derbi sa Sarajevom.

U FK Željezničar su odlučili da dan prije velikog derbij otvore vrata stadiona i da daju priliku navijačima da dođu dodatno podržati i motivisati igrače pred jednu od najvećih utakmica sezone.

S obzirom na trenutnu formu i sam pogled na tabeli, ovaj derbi bi mogao da bude izuzetno zanimljiv, a treneri odbijaju da prihvate ulogu favorita.

Husref Musemić je tu ulogu dao Plavima, a Amar Osim u svom stilu komentarisao da "znamo i mi baciti šuplju, nećemo upasti u tu klopku".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Želje danas su došli na trening kako bi još jednom poručili igračima kako žele pobjedu u derbiju, koji se igra sutra od 20 sati na stadionu Grbavica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.