Doskorašnji trener Veleža o povratku u Mladost

Rahimić: Ja sam iz ovog kluba sa sobom ponio lijepe uspomene

Ibro Rahimić je vrlo brzo pronašao novi angažman. On je jučer i zvanično postao novi šef struke Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a danas je odradio vodio prvi trening.

Inače, Rahimić se nakon tačno tri godine vratio na kormilo ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

On je u septembru 2016. godine napustio klupu Mladosti i preuzeo ekipu Veleža, a nakon što je njegova saradnja sa Rođenima završila sada se vratio u Doboj kod Kaknja.

"Impresije su takve, znate, ja sam iz ovog kluba sa sobom ponio lijepe uspomene koje sam tu doživio i zato mi je drago što sam se vratio", istakao je Rahimić, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moj cilj i moja misija je jasna, a to je da želim vratiti Mladost u vrh tabele. Obavio sam prvi trening, igrači su motivisani."

"U prvim utakmicama nakon mog povratka mogući su mali problemi sa povredama i kartoniranim igračima, ali mislim da imamo kvalitet da izvučeno pozitivan rezultat već protiv Čelika", poručio je Rahimić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.