Kapiten FK Velež

Zvonić: Pokazali smo inat i karakter u ovom meču!

Kapiten Veleža Denis Zvonić mogao je biti vrlo zadovoljan nakon današnje pobjede na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja u 10. kolu Premijer lige BiH. 

Nakon meča Zvonić je govorio za SportSport.ba:

"Nakon što smo gubili na poluvremenu 1:0, dogovorili smo se u drugom da promijenimo taktiku i da izađemo više u napad. Pokazali smo da možemo igrati s velikim ekipama, pokazali smo inat i karakter i više nego zasluženo smo stigli do sva tri boda. Ušli smo u pozitivan niz i samopouzdanje nam ide prema gore".

Sljedeći meč u Banja Luci protiv Borca.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Idemo se prvo dobro odmoriti i pripremiti za ovaj meč pa ćemo vidjeti. Idemo se u Banja Luku nadigravati i pokušati i tamo ostvariti dobar rezultat", kaže Zvonić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.