Zbog nereda na autoputu kod Sarajeva

Kordon policije opkolio Manijake, nekoliko navijača privedeno i izvedeno sa stadiona

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Na autoputu kod Sarajeva večeras je nastao veliki haos kada su se sukobili navijači Željezničara i Zrinjskog.

Naime, dio autoputa na petlji Butila je bio zatvoren jer je došlo do sukoba i tuče navijača Željezničara i Zrinjskog. Policija je reagovala i zaustavila nerede, te zatvorila ovaj dio autoputa.

Veliki broj policajaca pojavio se i na stadionu Grbavica u finišu utakmice Željezničara i Zvijezde 09. Oni su krenuli ka sjevernoj tribini gdje su večeras bili smješteni najvatreniji navijači Plavih.

Policajci su došli da privedu nekoliko navijače koji se sumnjiče da su povezani s neredima koji su se večeras desili na autoputu kod Sarajeva.
U videoprilogu možete pogledati šta se dešavalo na sjevernoj tribini stadiona Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice policija je privela i nekoliko navijača koji su bili na sjevernoj tribini, ali ne u grupi onih najvatrenijih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.