Veznjak se još oporavlja od povrede

Real Madrid traži od Modrića da ne igra za reprezentaciju?

Luka Modrić se još oporavlja od povrede zbog koje su se u Hrvatskoj već zabrinuli da li će biti spreman za utakmice reprezentacije - protiv Mađarske i Velsa.

Međutim, čak iako bude spreman, Modrić možda ne zaigra za Vatrene u mečevima kvalifikacija za Euro koji će se odigrati narednog mjeseca.

Naime, Marca sada piše da će uprava Real Madrida tražiti od Luka Modrića da ne igra mečeve reprezentacije u oktobru.

Tačnije, Modriću su već preporučili iz kluba da razgovara sa selektorom Zlatkom Dalićem da ga, ukoliko je moguće, poštedi reprezentativnih obaveza u oktobru - iako se njegovo ime našlo na spisku.

U Realu žele da se Modriću da što više vremena za odmor kako eventualno ne bi obnovio povredu od koje se još uvijek nije ni oporavio - ali se vjeruje da će se uskoro vratiti na teren s obzirom da se vratio treninzima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.