Tuzla City i Željezničar remizirali

Bošnjaković: Rezultat je realan, tu smo gdje jesmo

Admin Čaušević

U sjajnom derbiju Tuzla City i Željezničar su podijelili bodove odigravši 2:2.

Trener tuzlanskog premijerligaša Milenko Bošnjaković je u prvom komentaru poslije utakmice kazao da je remi najrealniji ishod susreta. 

"Odlična utakmica, prava prvenstvena, drago mi je što je publika uživala u susretu. Cilj je bio da pobijedimo i da se vratimo na prvo mjesto, ali nismo uspjeli. Rezultat je realan i zadovoljni smo rezultatom kako se odvijala situacija na terenu", rekao je Bošnjaković nakon utakmice.

Trener Tuzla Cityja je prezadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prezadovoljan sam, prezadovoljni su i ljudi u klubu i predsjednik Azmir Husić. Tu smo gdje jesmo, igramo dobro, imam dobru grupu momaka, idemo kolo po kolo, nastavit ćemo u ovom tempu", kazao je Bošnjaković.

Prije reprezentativne pauze Tuzla City će igrati protiv Veleža u Kupu te Zvijezde 09 u prvenstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.