Zanimljiv detalj o kojem će se pričati

Spiker sa Tušnja demantuje: Osima je prozvao pijani navijač Tuzla Cityja

Samir Mlaćo

Nakon gotove nevjerovatne scene u kojoj je sa zvaničnog razglasa tokom meča između FK Tuzla i FK Željezničar "prozvan" šef struke tima sa Grbavice Amar Osim, podiglo se mnogo bure.

Javnost u BiH je razočarana ovim potezom, no kako je za SportSport.ba potvrđeno isti nije djelo zvaničnog spikera. Naime, trenutak njegovog odsustva iskoristio je jedan neodgovorni navijač i odlučio prozvati Osima.

"Sedam godina se ovdje nije desio nikakav incident. Navijač u alkoholoziranom stanju provukao je ruku, uzeo mikrofon i prozvao Osima. Prvi je pritrčao zvanični spiker kojem je oprema tik uz ogradu i reagovao", kazali su nam iz FK Tuzla City.

Ove riječi je potvrdio i zvanični spiker sa Tušnja.

Zvaničnom spikeru dugujemo izvinjene, ali se nadamo da ovakve stvari u budućnosti nećemo gledati na bh. stadionima. Svakako ni to da navijači budu u prilici da na ovaj način dobiju 'pet minuta slave'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.