Sarajevo gostuje Mladosti

Musemić i dalje bez Gavrića, vratio se Rahmanović

Admin Čaušević

Priliku za prvu gostujuću pobjedu ove sezone Sarajevo će imati u Doboju kod Kaknja protiv domaće Mladosti. 

Husref Musemić i na ovom meču neće moći računati na Nebojšu Gavrića koji je povrijeđen, dok je Amar Rahmanović poslije odmora protiv Borca opet u kombinacijama.

Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić i Rahmanović su igrači koji će konkurisati za duel s Mladosti.

Ako je slutiti po prethodnim međusobnim duelima Bordo tim je favorit u ovom duelu, prošle sezone aktuelni šampion je upisao sve tri pobjede uz gol razliku 12:0.

Susret na MGM Farm Areni počinje u 16 sati, a sudit će ga Luka Bilbija iz Prijedora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.